17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 için android emülatörünü indirin

Windows 10 için android emülatörünü indirin

Windows 10 için android emülatörünü indirin

 · Android Emülatörlerinin çoğu indirilebilir ve macOS’ta çalıştırılabilir. Dosya biçimini kontrol ettiğinizden, resmi web sitesinden indirdiğinizden ve talimatlara göre yüklediğinizden emin olun. Windows'un hangi sürümleri desteklenmektedir? Windows 7 ve üzeri bir cihazda bir Android Emülator’ü çalıştırabilirsiniz  · Bu ücretsiz ve açık kaynaklı Android emülatörü, çeşitli yapılandırmalar, seçenekler ve ek güvenlik özelliklerini karıştırır. ÖZELLİKLERİ: Farklı özelleştirme ve özelleştirme seçenekleri sunarak tasarıma odaklanır. Eklenen seçeneklerle pil tüketimini minimumda tutmanıza yardımcı blogger.coms: 4 Windows ve Mac için En İyi 10 Android Emülatörleri # 1 Nox Oynatıcı Her şeyden önce, bir Android emülatörü, sizinle Nox Player hakkında konuşacağım. Kesinlikle hiçbir reklam olmadan geliştiriciler tarafından ücretsiz olarak sunulmaktadır.



Windows İçin En İyi 15 Android Emülatörü ✔️



Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda android çalıştırmak pek çok kişinin yapmak istedikleri arasında geliyor. Bu yazıda Windows için en iyi android emülatörleri hangileri ise onları inceleyeceğiz, Windows 10 için android emülatörünü indirin. Kasmayan android emülatör listesini incelemeden önce android emülatör nedir hep birlikte öğrenelim…. Windows başta olmak üzere işletim sistemlerine kurulan bu emülatörler, sanal bir cihaz kullanmanıza olanak tanır. Android emülatörler sanal telefonlar ya da sanal tabletlerdir. Windows için android emülatör demek windows içerisinde sanal android cihaz çalıştırmak demektir. Bilgisayarınızın içinde telefon ya da tablet olsun ister miydiniz? Bu sanal cihazda yapmak istediğiniz bütün testleri yapabilir, yeni ya da farklı bir cihaz olarak kullanabilirsiniz.


Kendi telefonunuzda ya da tabletinizde yapmaya korktuğunuz işlemleri bu sanal cihazda yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra her cihazda bir tane çalışan uygulamaları çalıştırabilirsiniz. Whatsapp gibi Diğer yandan sadece telefonda oynanan oyunları bilgisayarda oynayabilirsiniz. Hemen aşağıdaki videoyu izleyerek bu emülatörler arasında kendinize en uygun olanı bulabilir ve kararınızı verebilirsiniz. Kanalımıza abone olmayı da unutmayın, Windows 10 için android emülatörünü indirin. En iyi android emulator listesi pek çok kritere göre hazırlanıyor ve bu listenin içerisindeki android emulatorler sık sık sıra değiştiriyor. Son zamanlarda yaptıkları güncellemeler ile oldukça gelişen en hızlı android emulator liste başlarında yer alırken en hafif android emulator ise liste sonlarında kendisine yer buluyor. En iyi kasmayan android emülatör yine liste başlarında kendisine yer bulurken pc için en iyi android emulator listenin diğer sırasında kendine yer buluyor.


Görüldüğü üzere android emülatörler oldukça faydalı. Bilgisayarımıza android emülatör kurma fikri aklımıza geldiyse hangi android emülatörü kullanmalıyım sorusuna cevap verelim…. En iyi android emulator yılında Bluestacks olarak bilinse de aradan geçen sürede işler değişti. En iyi android emulator yılında da bluestacks ve Nox player olarak biliniyordu ki yılında gameloop da oyuna dahil oldu. Bu emülatörler ile bilgisayarınızda sanal bir android makine çalıştırabileceksiniz. Bu sayede bilgisayarınızda android için yapılmış oyun ve uygulamaları rahatlıkla kullanabileceksiniz. Yazının bu kısmında ise sizler için derlediğimiz en iyi android emülatörleri listelemeye başlıyoruz:. Nox Player özellikle Android oyuncularını hedef alan bir android emulator programıdır. Her ne kadar android emülatör olsa da Nox player işini iyi yapıyor ve PUBG veya Justice League gibi büyük oyunları oynamak için en uygun emülatörlerden biri olmayı başarıyor.


Nox Player, Windows 10 için android emülatörünü indirin, en iyi kasmayan android emülatör yazılımlarından biridir. Nox Player, Klavye, Fare ve Gamepad tuşlarını eşlemenizi sağlar. Örneğin, sağa kaydırmak için eşleme kısayolu gibi hareketler için klavye tuşları atayabilirsiniz. Ayrıca, en iyi oyun sonuçlarını elde etmek için CPU ve RAM kullanımını ayarlar seçeneğinde belirleyebilirsiniz. Nox player pc için en iyi android emülatörlerinden biri olduğu için tavsiye Windows 10 için android emülatörünü indirin. Pek çok kişiye göre Nox player en hızlı android emulator olarak bilinir. Hız konusu farklı uygulamalar için göreceli olsa da sistemi yormayan stabil android emulator olarak da bilinir. Nox ile ilgili tek sorun sisteme çok fazla yük bindirmesidir.


Android bilindiği üzere aşırı kaynak tüketen bir işletim sistemi. Nox Player doğrudan donanımınızın kaynaklarını tüketmiyor olsa da içerisinde çalıştırdığı android kaynaklarınızı zorlayacaktır. BlueStacks, muhtemelen Android kullanıcıları arasında en bilinen Android emülatörüdür. Bu Emülatör genelde oyun oynamak için tercih edilir ve kurulumu son derece kolaydır. Play Store dışında, BlueStacks optimize edilmiş uygulamalarını kendi uygulama mağazasından indirme seçeneğini sunmaktadır. Her ne kadar BlueStacks klavye eşitlenesini destekliyor olsa da tuş vuruşlarında iyi sonuç vermiyor.


BlueStacks emülatörünün en büyük dezavantajı, verimlilik uygulamalarında yetersiz olması. Bunun dışında, sponsorlu reklamlar bu emülatörü kullananların canını oldukça sıkmaktadır. MEmu, diğerlerine kıyasla nispeten yeni bir oyuncu emülatörü. Hız ile ilgili olarak, bu Android emülatörü Nox ve BlueStacks ile benzer sonuçlar veriyor. MeMu Android emülatörünün en önemli özelliklerinden biri hem AMD hem de Nvidia çipleri ile destekleniyor olması, Windows 10 için android emülatörünü indirin. Aynı zamanda Android Jelly Bean, Kit Kat ve Lollipop gibi farklı Android sürümlerini de destekliyor. MeMu yüksek performanslı oyun oynamayı deneyimlemenizi sağlarken, grafik performansı nispeten zayıf. Ingress ya da Pokémon Go gibi oyunlar oynamayı hedefliyorsanızbu emülatör sizin seçiminiz olmalı. Tıpkı diğer Android oyun emülatörleri gibi, Ko Player da hafif bir yazılımla gecikmesiz oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Uygulama oynatıcısının uygulamaları kurması ve uygulamalar arasında gezinmesi oldukça kolaydır.


Aynı zamanda klavye haritalama ve gamepad emülasyonunu da destekler. Bu Android emülatörünün dezavantajı, bazen aniden donması ve mavi ekrana geçmesidir. Genymotion sıradan Android emülatörü değildir ve sadece geliştiricilere yöneliktir. Android simülatörü, farklı Android sürümlerine sahip çeşitli sanal cihazlarda uygulamaları test etmenize Windows 10 için android emülatörünü indirin sağlar. Emülatör, Android SDK ve Android Studio ile uyumludur. MacOS ve Linux ile bile çalışması oldukça esnek bir kitleye sahip olmasını sağlamıştır. Genymotion, geliştiricilere yöneldiğinden, geliştirici dostu birçok özellikle donatılmıştır ve Android oyun deneyimi arayanlar için doğru seçim olmayabilir. Temel olarak, geliştiricilerin uygulamalarını oluşturmalarına ve test etmelerine yardımcı olacak bir dizi araç ve eklentiyle birlikte gelir. Bu Öykünücü emülatörü kuşkusuz genel kullanım ve ağır oyunlar oynamak için değil. Remix OS yukarıdaki diğer Android emülatörleri gibi bir emülatör değil.


Önyükleyebileceğiniz bir Android işletim sistemidir. Android emülatörü, üretkenlik uygulamaları için iyidir, ancak ağır ve kasıntı oyunları oynamayı desteklemez. Her ne kadar Jide teknolojisi desteğini öldürse de, Windows 10 için android emülatörünü indirin, yine de son Android Marshmallow sürümünü indirebilirsiniz. Bu arada, Phoenix OS olarak bilinen benzer bir proje Remix OS hayranları arasında çok beğeniliyor. Ve son zamanlarda, proje Android 7 Nougat için güncellendi. ARChon diğerleri gibi tam olarak bir android emülatörü değil. Chrome üzerinde android uygulamaları test edebilmenizi sağlayan basit bir eklentidir. ARChon Android emülatörü ağır oyunlar için uygun değildir, ancak kolay erişimi nedeniyle verimlilik uygulamalarını kullanmak için mükemmel bir tercih olabilir.


Bliss OS, yukarıdaki emülatörlerden biraz farklıdır. Bilgisayarınızda tam Android deneyimi arıyorsanız, Bliss OS veya başka bir Android x86 tabanlı projenin kurulması her zaman daha iyidir. Bliss OS açık kaynak kodludur ve reklam veya Android emülatör karmaşasını içermez. Daha yalın ve profesyonel android deneyimi yaşamanızı sağlar. GameLoop arayüzünde Çince ve İngilizce dil mevcut fakat evrensel anlamda herkesin daha rahat kontrol edebilmesi için oldukça sezgisel bir tasarıma sahip. Özellikle Pubg emülatörü arayanlar için en iyi pubg emülatörü GameLoop diyebiliriz. Tencent tarafından geliştiriliyor olması onu bu anlamda Pubg tarafında en iyi emülatör yapıyor.


Açık kaynaklı Androidx86 tabanlı işletim sistemi bir USB sürücü kullanılarak önyüklenebilir veya bir bilgisayarda yan işletim sistemi olarak kurulabilir. Çarpıcı UI ve Android desteği nedeniyle, Android Emulator çeşitli durumlarda ChromeOS ile aynıdır. PrimeOS, diğer android emülatörlerine güçlü bir rakip olmaktadır. Sezgisel tasarımı sayesinde kolay kullanılabilir ve kaynaklarınızı en doğru şekilde kullanabileceğiniz bir android çözümüdür. Oyun oynama ve yoğun kullanıma gelen PrimeOS, oyunlarda çoklu pencere desteği ve klavye eşlemesi sunar. Bu tür güzelliklerin yanında kötü yönleri de bulunuyor tabii. Bu kötü yönlerden en önemlisi yüksek grafik ayarlarında oyunları kasıyor olması. PC Nox, Bluestacks için en iyi emülatörler arasında bile yoğun reklamlar gördükten sonra; Kullanıcılar bazı iyi alternatifler arıyorlar ve MuMu App Player tam da bu noktada imdadımıza yetişiyor.


Yakın zamanda İngilizce dil desteği ile güncellenen Windows 10 için Android emülatörü harika performans sunuyor. Gamepad girişini düzgün bir şekilde destekleyen birkaç android emülatörden birisi olduğunu da belirtelim. LDPlayer, oyuncular için başka bir Android emülatörüdür. İyi düzeyde klavye haritalama kontrolleri ve en yeni oyunlar için çeşitli destekler dahil olmak üzere her zamanki oyuncu odaklı özelliklere Windows 10 için android emülatörünü indirin. Bu listedeki aylık olarak güncelleme alan sayılı android emülatörlerinden olan LDPlayer, kendisini sürekli olarak geliştirme çabası içerisindedir, Windows 10 için android emülatörünü indirin. Ayrıca Clash of Clans, Brawl Stars, Black Desert Mobile, PUBG Mobile ve diğerleri de dahil olmak üzere bir dizi diğer oyunları da sorunsuz destekliyor. Her halükarda LDPlayer iyi bir android emülatörüdür.


Phoenix OS, PC için daha yeni sayılabilecek Android emülatörlerinden biridir. Bugünlerde popüler olan oyun deneyimine hakimdir. Bununla birlikte, masaüstü benzeri bir deneyime de sahiptir, bu nedenle verimlilik için de oldukça Windows 10 için android emülatörünü indirin çalışır. Google Play Hizmetleri vardır, ancak bu hizmetleri güncellemek bazen biraz zahmetli olabilir. Phoenix OS ayrıca Android emülatörü için nispeten modern olan Android Windows 10 için android emülatörünü indirin. Farkı ise, daha da büyük bir geliştirme ortamı için daha iyi veya daha kötü olabilir Microsoft Visual Studio gibi arayüzlere bağlanabilmesidir. Ayrıca, Android Studio gibi, uygulama veya oyun testi için yerleşik bir emülatör ile birlikte gelir.


Bu emülatörü oyun odaklı düşünenler değil de geliştirici olanlar tercih ederse daha doğru bir yönlendirme yapmış oluruz. Kurulum, normal kullanım için çok sıkıcıdır. Kişisel kullanım için ücretsizdir.




Android emulator play for 4GB ram PC - old PC Android emulator - install Android emulator

, time: 5:04





Android Emülatörü nedir


Windows 10 için android emülatörünü indirin

Windows ve Mac için En İyi 10 Android Emülatörleri # 1 Nox Oynatıcı Her şeyden önce, bir Android emülatörü, sizinle Nox Player hakkında konuşacağım. Kesinlikle hiçbir reklam olmadan geliştiriciler tarafından ücretsiz olarak sunulmaktadır.  · Bu ücretsiz ve açık kaynaklı Android emülatörü, çeşitli yapılandırmalar, seçenekler ve ek güvenlik özelliklerini karıştırır. ÖZELLİKLERİ: Farklı özelleştirme ve özelleştirme seçenekleri sunarak tasarıma odaklanır. Eklenen seçeneklerle pil tüketimini minimumda tutmanıza yardımcı blogger.coms: 4 GameLoop, PC'de mobil oyunlar oynamak için dünyanın önde gelen ücretsiz Android emülatörü. PUBG Mobile, CODM, Pokémon UNITE, Free Fire Max ve daha fazlasında daha iyi bir oyun deneyimi yaşayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder