17 Temmuz 2022 Pazar

Ücretsiz psd indirmeleri

Ücretsiz psd indirmeleri

ücretsiz psd indirmeleri

Ücretsiz PSD İndirme Siteleri PSD dosyaları artık birçok web sitesinde blogger.com çoğu kırık link vb hatalarla dolu. Bu durumda öne çıkan bazı psd siteleri var. Bunlar hem ücretsiz hem de kaliteli. Bu siteleri dolaşarak hoşunuza giden psdleri sitenizde paylaşabilir,kullanabilir ya da arşivinize ekleyebilirsiniz Ücretsiz Photoshop PSD dosyaları, vektörler ve grafikler indirin. Photoshop koleksiyonumuzu tarayın ve satın alma gerekmeden reklam amaçlı kullanım için indirin! Ücretsiz PSD K. Tüm PSD'ler K; Özet 34; Hayvanlar & Vahşi Yaşam 43; Mimari 69; Sanat ve Tasarım ; Arkaplanlar ; Site Adı: Grafik Arşiv ®: Ücretsiz vektörler, fotoğraflar ve PSD İndirmeleri Websitesi: Sitenin kullandığı altyapı: Php Açıldığı Tarih:



Şablonlar & Temalar ücretsiz ücretsiz psd | PSD



Bu ücretsiz PSD şablonları, kendi simgelerinizi, düğmelerinizi, menülerinizi, kartvizitlerinizi, etiketlerinizi, afişlerinizi, web sitesi şablonlarınızı, web formlarınızı ve çok daha fazlasını kolayca özelleştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi içerir. PSD şablonu, görüntüler, katmanlar, efektler ve diğer ayarları içeren. PSD uzantılı bir Photoshop dosyasıdır. PSD şablonlarıyla ilgili harika olan şey, tüm görüntünün katmanlara bölünmesidir, böylece istediğiniz herhangi bir bölümünü ekleyebilir, kaldırabilir ve değiştirebilirsiniz. Aşağıdaki indirmelerin çoğu, PSD dosyalarını ayıklamak ücretsiz psd indirmeleri bir ZIP veya RAR dosyası açmanızı gerektirir. Çoğu bilgisayar, herhangi bir ekstra yazılıma ihtiyaç duymadan ZIP dosyalarını açabilir, ancak bu RAR ve diğer arşiv dosyası türleri için geçerli değildir. Bu sıkıştırılmış dosyaları açabilen bir program bulmak için bu ücretsiz dosya çıkarıcı listesine bakın, ücretsiz psd indirmeleri.


PSDGraphics sayfadan fazla ücretsiz, yüksek kaliteli Photoshop şablonu. Her indirme sayfasında PSD dosyasının tam boyutlu bir görüntü önizlemesi bulunur, böylece indirmeye başlamadan önce tam olarak ne elde ettiğinizi bilirsiniz. Adlı bir bölüm var PSD dosyaları ve biri aradı Şablonlarancak her ikisi de tüm nesneler, efektler ve yüzde düzenlenebilir katmanlarla ham hallerinde olan PSD dosyalarıyla dolu kategorilerdir. PSD şablonları arasında etiketler, düğmeler, kartvizitler, afişler ve simgeler bulunur. Sitenin entegre RSS beslemesi ücretsiz psd indirmeleri çeşitli sosyal medya siteleri aracılığıyla yeni şablonlarla güncel kalın. Logolar, simgeler, ücretsiz psd indirmeleri, nesneler, düğmeler, kartlar ve daha fazlasını içeren Bu PSD indirmelerini şuna göre sırala: popülerlik ve yakın zamanda eklendi ama burada da premium olanlar var, yani bazıları bedava değil. Bu PSD dosyalarının çoğu ticari kullanım dostudur, bu nedenle bunları atıf sağladığınız sürece ücretli projelerinizde de kullanabilirsiniz.


Her bir indirme sayfasındaki ve genellikle indirme işleminin içindeki belirli ayrıntıları kontrol edin. Tüm bölümlerden en popüler olanları tek bir yerde görüntüleyin veya kitaplığa göz atın. Bu PSD şablonlarının indirme sayfaları dosya boyutu, indirme sayısı, bir veya daha fazla büyük ekran görüntüsü ve benzer PSD dosyalarını bulabilmeniz için bir etiket listesi içerir. GraphicsFuel, beğeninize göre indirip düzenleyebileceğiniz yüksek kaliteli PSD şablonlarının başka bir ücretsiz kaynağıdır. Her indirme sayfası, şablonun yüksek kaliteli bir önizlemesini ve boyutlar ve dosya boyutu gibi bazı diğer bilgileri içerir. Ancak, aşağıdaki bağlantı sizi bulmanız için uygun yere götürecektir. sadece ücretsiz olanlar. Ücretsiz Photoshop şablonlarının bir başka harika kaynağı, web sitesi şablonları, logo şablonları, el ilanları, broşürler ve daha fazlasını içeren FreePSDFiles. Kategori bölümlerinden herhangi birini kullanarak FreePSDFiles.


Her indirme sayfası, ücretsiz psd indirmeleri, şablonun ne için olduğunu ve nelerin dahil olduğunu tam olarak açıklar. Bu PSD şablonları için indirme düğmesini her indirme sayfasının en altında bulabilirsiniz. Oradan, PSD şablonunu gerçekten edinebileceğiniz başka bir indirme sayfasına yönlendirilirsiniz. İndirmek için kaydolmanız gerekir. com birçok harika PSD dosyası sunar. Artı, web sitesine göz atmak kolaydır. Kartvizitler, özgeçmişler ve el ilanları gibi baskı odaklı şablonların yanı sıra maketler, düğmeler, sosyal medya simgeleri, logo şablonları ve daha fazlası mevcuttur. Bu web sitesindeki PSD şablonlarından bazıları, projenizi şablonda sağlananla eşleştirmek için içlerinde kullanılan yazı tipleri hakkında bilgi bile içerir.


Ücretsiz yazı tipleri, WordPress temaları ve yüksek çözünürlüklü fotoğrafların yanı sıra, Freebiesbug, web formları, ücretsiz psd indirmeleri, araç ipuçları, düğmeler, örnekler, simgeler, gezinme ücretsiz psd indirmeleri ve web sitesi şablonları gibi birçok ücretsiz Photoshop kaynağı sunar. Bazı PSD dosyaları, Freebiesbug web sitesinde barındırılmamaktadır, ancak web sitesinde 1. Her indirme sayfasındaki bir ekran görüntüsüne ek olarak, en sevdiğiniz PSD şablonlarını başka birine göndermek için paylaş düğmelerini kullanın. PSD şablonlarına göz atabileceğiniz tonlarca etiket vardır. Düğmeler, Gezinme, Simgeler, Mobil, Web, Kullanıcı Arabirimi, Vektör, Açılır Menü, ücretsiz psd indirmeleri, Ücretsiz psd indirmeleri, İndir, Düz, ve çok sayıda renk.


Brusheezy, yalnızca desenler, dokular ve fırçalar değil, aynı zamanda tamamen düzenlenebilir PSD şablonları da dahil olmak üzere Photoshop kaynaklarıyla dolu bir web sitesi sunar. PSD dosyalarını sıralama ölçütü en yenien yüksek dereceli veya en popüler ve bunları Photoshop sürümüne göre filtreleyin. MockupFree ana sayfasında, en yeni ve en popüler PSD şablonlarını bulmak için filtreleme seçenekleri bulacaksınız. Her indirme sayfasında, şablonu gösteren resimler ve onu ne için kullanabileceğinize dair bir ücretsiz psd indirmeleri bulunur. Bu web sitesindeki sahte indirme bağlantılarından kaçının. İstediğiniz, şablon açıklamasının ve reklamların altında ve yorumlar bölümünün hemen üzerindedir, ücretsiz psd indirmeleri. Öneririz: PSD Dosyası Nedir?




5 Best PSD Websites - For All Graphics Designers

, time: 17:26





Ücretsiz PSD Şablonları için En İyi 10 Site -


ücretsiz psd indirmeleri

Site Adı: Grafik Arşiv ®: Ücretsiz vektörler, fotoğraflar ve PSD İndirmeleri Websitesi: Sitenin kullandığı altyapı: Php Açıldığı Tarih:  · Ücretsiz Photoshop PSD indir PC Teknik Servis Çift Taraflı Kartvizit Tasarımı (PSD) 2 Ağustos Photoshop, PSD 0 1, PC Teknik Servis Çift Taraflı Full Psd Katmanlı (layer). PC Teknik Servis – PSD Çift Taraflı Kartvizit Şablonu Ücretsiz PSD İndirme Siteleri PSD dosyaları artık birçok web sitesinde blogger.com çoğu kırık link vb hatalarla dolu. Bu durumda öne çıkan bazı psd siteleri var. Bunlar hem ücretsiz hem de kaliteli. Bu siteleri dolaşarak hoşunuza giden psdleri sitenizde paylaşabilir,kullanabilir ya da arşivinize ekleyebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder