17 Temmuz 2022 Pazar

Ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler

Ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler

ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler

 · Size, başka hiçbir yerde bulamayacağınız dünyanın en tuhaf ücretsiz yüksek çözünürlüklü fotoğraf koleksiyonunu sunuyor. Gratisography, kalabalığın arasından sıyrılmak istiyorsanız gitmek istediğiniz yerdir. Web sitesi dokuz kategoriye ve yedi koleksiyona ayrılmıştır Görüntüleri kaydetmek için bir kullanıcı hesabı oluşturma seçeneği yoktur. Arama filtresi yok. Size e-ticaret platformu Shopify'dan getirilen Burst, yüksek çözünürlüklü, telifsiz görüntüler arayan tasarımcılara, geliştiricilere, blogculara ve girişimcilere yönelik ücretsiz bir Gratisography, dokuz farklı kategoriden harika bir ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf koleksiyonu sunar. IM Free IM Free, eğlence, siyah beyaz, ortam, şehir manzarası ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli kategorilerden elle seçilmiş ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok fotoğraf koleksiyonu sunar! Jay Mantri



Yapay Zeka Teknolojisiyle Çevrimiçi Fotoğraf Çözünürlüğü Ücretsiz Olarak Nasıl Artırılır



Sen arıyorsun Bedava fotoğraflar Yaratıcı projeleriniz, web siteniz ve blog yayıncılığınızla kullanmak için. Belki de ilham arayan hevesli bir fotoğrafçısınız. Veya bir proje üzerinde çalışan bir öğrenci veya bir girişimci olabilirsiniz. Telif ücreti içermeyen fotoğraflar elde etmek için ücretsiz fotoğraf sitelerini kullanabildiğinizde, bazı görselleri kullanmak için bir lisans için önceden çok fazla para ödemeniz gerekmez. Mesleğiniz ne olursa olsun, en iyi ücretsiz fotoğraf sitelerinin bu listesi, telif hakkıyla korunan ve telifsiz fotoğraflara her zaman erişmenizi sağlayacaktır. İnternette bir dizi ücretsiz fotoğraf sitesi bulunmaktadır. Ancak, bazılarının bir arama motoru yok ve aradığınız en iyi ücretsiz görselleri bulmak için siteye göz atmanız gerekecek.


Stock Up, Unsplash ve diğerleri gibi siteleri tamamen aranabilir hale getirerek bu sorunu çözer. Stock Up, diğer ücretsiz stok fotoğraf sitelerinden farklı olarak uygulama izinleri veren web sitelerini dizine eklemek için doğrudan bir bağlantı içerir. Bu ücretsiz stok fotoğraf sitesi, telifsiz görsellerle birkaç web sitesini bir araya getiriyor. Stock Up'taki en iyi ücretsiz stok görseller Creative Common O tarafından lisanslanmıştır ve kamu malıdır. Ana özellikleri: Farklı siteleri birleştirir Siteleri aranabilir hale getirir İndeksleme sitelerine doğrudan bağlantı Düzinelerce ücretsiz fotoğraf sitesi Hızlı arama.


Ziyaret: Stoklamak Ücretsiz. Ücretsiz stok fotoğrafları yükleyin ve işletmenizin sahip olabileceği olumlu etkiyi görün. Bu ücretsiz stok fotoğraf sitesi her gün yeni fotoğraflar ve videolar yükler. PayPal'a bağış yaparak veya sosyal medyalarında teşekkür ederek Pexels'e görüntü katkısı yapan fotoğrafçıları desteklemeyi seçebilirsiniz. Ana özellikleri: Fotoğrafçılık becerilerinizi geliştirin Küresel Pexels topluluğuyla bağlantı kurun Yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar Her gün yeni içerik ekleniyor Fotoğrafçı desteği. Ziyaret sitesi: Pexels Ücretsiz. Unsplash, ücretsiz fotoğrafları indirmenize ve çektiğiniz fotoğrafları yüklemenize izin vererek yaratıcılık sağlar. Yaratıcı insanların sanat eserlerinde ve sunumlarında kullandıkları bir milyardan fazla görüntü içerir, ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler.


Unsplash topluluğuna herkes katılabilir. Fotoğraf çekme konusunda uzmansanız veya çekmiyorsanız, en iyi ücretsiz fotoğraflarımıza katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca profesyonel bir fotoğraf makinesine ihtiyacınız yok, ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler. Telefonunuzun kamerasıyla yakalayın. Fotoğraflarınız Unsplash'a her zaman açıktır. Stoksuz stok fotoğraflar sitesinin yeni sürümünde, ana ekrana iki şık ürün eklendi. Ayrıca rastgele telifsiz görüntüler gösteren bir arka plan widget'ına sahiptir. Ana özellikleri: Duvar kağıdı gereci Telefona fotoğraf yükleyin Hızlı arama yüksek çözünürlüklü resimler. Ziyaret sitesi: Unsplash Ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler. Splashbase, istediğiniz herhangi bir ücretsiz fotoğrafı almanızı sağlayan bir arama ve keşif platformudur. Size travelcoffeebook, littlevisuals ve newoldstock'tan yüksek çözünürlüklü görüntüler sağlar. Ücretsiz stok görseller sitesi, Creative Commons lisansına izin verir.


Bu, toplu video aramasına ve daha doğru medya bölümlemesine izin verecektir. Splashbase, çok çeşitli ücretsiz görsellere sahiptir, böylece bir sonraki projenizde rahatça çalışabilirsiniz. Bu telifsiz görseller, çeşitli web sitelerinden ve ayrıca dünyanın dört bir yanındaki katılımcılardan toplanmaktadır. Splashbase ile ilgili benzersiz şeylerden biri, geliştiricilerin kullanabileceği kendi API'lerine sahip olmalarıdır. Ana özellikleri: Çeşitli stok fotoğraf sitelerinden görüntüler sağlar Video arama ve daha doğru medya segmentasyonu Özel API CC0 lisanslıdır.


Ziyaret sitesi: sıçrama tabanı Ücretsiz. Bir sonraki projeniz için hazır ücretsiz başlangıç, ofis ve teknik görseller sunar. Ücretsiz stok fotoğraf sitesi, kredisiz bir Creative Commons 0 lisansına sahiptir, bu nedenle ticari amaçlarla da kullanılabilir. Büyük teknoloji şirketlerinin çoğu, en iyi ücretsiz fotoğrafları elde etmek için Startup Stock Photos kullanıyor. Ücretsiz stok fotoğrafları web sitesi, sosyal medya ajansı Sculpt için bir çözüm olarak geliştirildi. Artık telifsiz fotoğraf sitesi tamamen ücretsizdir ve yeni başlayanlar, blog yazarları, yayıncılar ve serbest çalışanlar için ücretsiz fotoğraflar sunar. Sitenin ücretsiz stok fotoğrafları, çok satan şablonlarda memlere ve trend paketlere dönüştü. Ana özellikleri: CC0 Kredisiz Lisanslı Yeni başlayanlar için ücretsiz ve kullanışlı Bedava fotoğraflar yüksek çözünürlüklü resimler.


Moveast, doğuya giden Portekizli bir adam tarafından çekilen fotoğrafları ve resimleri içerir. Bu ücretsiz stok fotoğraf sitesinin sahibi, tüm resimleri ücretsiz olarak sunar. Moveast, her biri 50 resim içeren üç bölümden oluşur. Ücretsiz stok sitesi yeni başlayanlar için kaynaklar ve araçlar sunar. Herhangi bir araç biliyorsanız ve ilginç resimleriniz varsa, bunları siteye gönderebilirsiniz. Ana özellikleri: Toplam fotoğraf Hızlı ve verimli Yüksek Çözünürlüklü Resimler CC0 Lisanslı Yeni başlayanlar için iyi bir kaynak. Ziyaret sitesi: hareket Ücretsiz. Travel Coffee Book, dünyanın her yerinden fotoğrafçılar tarafından çekilmiş en iyi ücretsiz fotoğrafları sunan bir fotoğraf blogu.


Fotoğraflar çoğunlukla seyahat fotoğraflarıdır. Bu ücretsiz stok fotoğraf sitesine her on günde bir on yeni fotoğraf eklenecektir, ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler. Bu siteye yüklenen tüm resimler CC0 lisansına sahiptir, bu nedenle herhangi bir telif hakkı kısıtlamasından ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler. Travel Coffee Book, ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler, öncelikle eğitim, çalışma ve araştırma gibi ticari olmayan amaçlar için oluşturulmuştur, ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler. Telifsiz görseller öğretim ve öğrenim için uygundur.


Görüntü kaynakları ayrıca müze dijital koleksiyonlarını, depolanan fotoğrafları, fotoğraf arşivlerini ve görsel arama motorlarını da içerir. Ana özellikleri: Seyahat fotoğrafları Ticari olmayan amaçlarla da kullanılır Eğitim amaçlı Görsel Arama Motoru CC0 Lisanslı Her 10 günde bir yeni fotoğraflar eklenir. Ziyaret: Seyahat Kahve Kitabı Ücretsiz. Designers Pics, herkese telifsiz stok fotoğraflar sunmak amacıyla oluşturuldu. Geliştiriciler ayrıca bu ücretsiz stok sitesinin devam eden bir proje olduğunu ve her ay yeni ücretsiz görseller eklediklerini belirtiyorlar. Kişisel ve ticari kullanımlar için kesinlikle ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Designers Pics'e resimlerle katkıda bulunabilirsiniz. Görseller, Mimarlık, İşletme, Yiyecek ve İçecek, İnsanlar, Teknoloji ve daha pek çok kategoriye ayrılmıştır. İstediğiniz kadar telifsiz görsel indirebilirsiniz. Ana özellikleri: Her ay eklenen yeni stok fotoğraflar Resimler farklı kategorilerde düzenlenmiştir Sınırsız indirme.


Ziyaret: Tasarımcılar Pics Ücretsiz, ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler. Death to The Stock, sanatçıların sahip olduğu bir işbirliğidir. Ücretsiz fotoğraflar sitesi, stok fotoğrafların sınırsız indirilmesini sağlar. Her ay yeni fotoğraflar eklenir. Kendi fotoğraf kitaplığınızı oluşturabilirsiniz. En iyi ücretsiz fotoğraflar, uluslararası sanatçılardan oluşan bir ağdan toplanır ve son dokunuştan sonra kütüphanelerinize teslim edilir. Şirketler, tasarımcılar, markalar ve büyük kuruluşlar için çeşitli kategorilerden ücretsiz stok fotoğrafları mevcuttur. Death to The Stock ayrıca tek tıklamayla kolay indirme ve bulut depolama alanındaki tüm görüntülere erişim ile aylık 10 ABD doları tutarında birinci sınıf hizmet sunar. Ana özellikleri: Sınırsız indirme 'den fazla fotoğrafa tam erişim Yaratıcı Fotoğraf Geri Bildirimi Yapmak İstediğinizi Yapın Lisans Tüm kütüphanelerde kolaylıkla arama yapabilir. Ziyaret: Stok Fotoğrafa Ölüm Ücretsiz, premium.


Foodie's Feed, yemek fotoğrafçısı Jakub Kapusnak tarafından oluşturuldu. Yemek için doğal görünümlü fotoğraflar için bir kaynaktır. Site size yiyecekleri gerçekten harika kılmak için yapılmış on ön ayar sunuyor. Sağlanan ücretsiz resimler parlak, renkli ve keskindir. Bu ön ayarları beğendiyseniz, onları da deneyebilirsiniz. Hem parlak hem de karanlık fotoğrafçılık için uygun olan bu harika Lightroom ön ayarlarını düzenlemeye başlayabilirsiniz. RAW ve JPEG görüntülerle uyumludur. Ek olarak, ürün Lightroom ve Lightroom CC için uygundur. Ana özellikleri: Yemek Fotoğrafçılığı için 10 Lightroom Ön Ayarı Parlak ve renkli Canlılık Keskinlik Ücretsiz yardım ve destek dosyaları. Ziyaret: Foodie'nin Beslemesi Ücretsiz, premium.


Mazwai, ücretsiz videolar içeren ücretsiz bir video sitesidir. Ücretsiz videolar indirmek için ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler sitesine abone olmanıza gerek yok. Ücretsiz, yüksek kaliteli, sinema tarzı çekimler sağlamak için oluşturuldu. Sizi farklı kategorilerden ücretsiz videolarla dolu sayfaya götüren "Ücretsiz Videolara Göz At" adlı bir seçenek vardır. Videolar, yüksek kaliteli görsel içerik sunmak için uzmanlar tarafından özel olarak seçilir. Ayrıca, bu içeriğin bir Güvenli Lisansı vardır. Mazwai yalnızca ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler sanatçılarla çalışır ve tüm videoların gerekli izinlerle geldiğinden emin olabilirsiniz. Videolara katkıda bulunmak isterseniz, içeriğinizle onlara e-posta gönderebilirsiniz. Ana özellikleri: Bedava Videolar Uzmanlar tarafından özenle seçilmiş Basit Güvenli Lisans. Ziyaret: mazwai Ücretsiz. Jéshoots, kullanıcılara kendi web sitesindeki ürünleri hem kişisel hem de ticari amaçlarla kullanmaları için lisans verir.




Yüksek Çözünürlük (10m) Uydu Görüntüsü İndirme Sentinel 2 I Earth Explorer USGS

, time: 5:08





Ücretsiz ve Telif Hakkı Olmadan Fotoğrafları İndirmek İçin En İyi Web Siteleri | ITIGIC


ücretsiz indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntüler

Size travelcoffeebook, littlevisuals ve newoldstock'tan yüksek çözünürlüklü görüntüler sağlar. Ücretsiz stok görseller sitesi, Creative Commons lisansına izin verir. Bu, toplu video aramasına ve daha doğru medya bölümlemesine izin verecektir  · Resmi yükledikten sonra, dosyanın sorunlarını algılayacak ve çevrimiçi olarak fotoğraf çözünürlüğünü otomatik olarak artıracaktır. 2 Adım: Fotoğrafları kaliteden ödün vermeden büyütmek için Büyütme'yi seçin, daha fazla ayrıntı almak için 2x, 4x, 6x  · Wallhaven, yüksek çözünürlüklü 4K duvar kağıtları indirmek için en iyi web sitelerinden biridir. İçinde Full HD'den 4K Ultra HD'ye uzanan geniş bir görüntü kataloğu bulabiliriz. Manzaralara veya ilham verici enstantanelere ek olarak, Wallhaven'da şunları da bulacaksınız: illüstrasyonlar ve dijital sanat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder