17 Temmuz 2022 Pazar

Hotstar uygulamaları indir

Hotstar uygulamaları indir

hotstar uygulamaları indir

Android için Hotstar APK dosyasını indirin. Hotstar APP'nin en son sürümünü ücretsiz yükleyin. Disney HotStar, canlı spor, TV şovları ve filmlerin en iyisi için Video Streaming. Uygulamalar; Eğlence; Hotstar; Hotstar. for Android. | ,,+ Yükleme sayısı  · Hotstar İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir ANDROID Hotstar ⤓ İndir Lisans ÜCRETSİZ TOPLAM İNDİRME EDİTÖR PUANI Üretici Novi Digital Hotstar, popüler film, dizilerin yanında spor karşılaşmalarını veren Android uygulaması  · Hotstar is your go-to video streaming app for the best of Indian entertainment, TV shows, LIVE cricket, news and movies. Enjoy unlimited access to your favorite Star India TV shows, days of LIVE cricket, exclusive Hotstar Specials from India’s best filmmakers and storytellers, blockbuster movies, and LIVE news in 7 Indian languages.8,8/10(18)



Disney+ Hotstar Android APK'sını indir | Aptoide



Disney HotStar, canlı spor, TV şovları ve filmlerin en iyisi için Video Streaming uygulamasına gidin. Hindistan'dan Hindistan'daki kullanıcılarımız için, size Disney, Pixar, hotstar uygulamaları indir, Star Wars ve Marvel Studios'tan Disney dünyanın en iyi hikayelerini de getiriyoruz. Ayrıca Hintçe, Tamil ve Telugu gibi Hint dillerinde de hotstar uygulamaları indir Hotstar'da izleyebilirsin: Ücretsiz: En popüler Hint filmlerinden bazılarının binlerce saati, Yıldız TV şovları, Kriket ve diğer sporların önizlemeleri ve vurguları.


Disney HotStar VIP'ye abone olarak: Dubbed Vernacular dilinde Disney şovları ve filmler, canlı sporlara sınırsız erişim Dream11 IPL, Premier League, Formula 1 ve tenisTV'de prömiyer öncesi, en son yıldız TV serielleri, en son Bollywood filmlerimiz, özel gösteri kütüphanemiz, HotStar Specials olarak ürettik. Hotstar'da ne seveceksiniz: A. Spor meraklıları için: vivo IPLT20 Dünya Kupası Vivo Hotstar uygulamaları indirİzle 'n Oyna, Sosyal Yayın gibi heyecan verici özelliklerle geri döndü, oynadığınız gibi sohbet edebileceğiniz ve arkadaşları davet et. Hotstar'daki diğer popüler turnuvalardan bazıları Premier League PLHint Süper Ligi ISLPro Kabaddi Ligi PKL ve Tenis Grand Slamları.


Disney'den dünyanın en iyi hikayeleri: Hindistan kullanıcıları için dünyanın en iyi hikayelerini Disney, Marvel, Pixar ve Star Wars'teki en iyi hikaye anlatıcılarından getiriyoruz. Süper Kahraman Filmler ve Şovlar: Avengers Infinity Savaşı, Demir Adam, Marvel Montaj, Hulk vb. Disney Orijinalleri: Hotstar uygulamaları indir, Togo, Liseli Müzikal ve dahası. Film meraklıları için: Hollywood filmleri: Stuber, alita ve daha fazlası! Bollywood filmleri: Chhapaak, Tanhaji, HouseFull 4 ve daha fazlası! Vernacular Filmler: Anbudan Appavukku, Jamai Badal, Bangalore Günleri vs. Binge izleyicileri için: Hintçe Şovlar: Nazar 2, Kasautii Zindagii Kay, Radhakrishnn vb. İngilizce Şovlar: Arife, Hotstar uygulamaları indir Oyunu varChernobyl, Modern Aile vb. hotstar Specials: Kalın, otantik ve özel hikayeler. En son, özel operasyonumuzu ve sevgimizi izleyin. Kids İçerik: Dondurulmuş II, Aladdin, Oyuncak Hikayesi 4, Aslan Kralı ve Mickey Mouse Clubhouse, Sanat Saldırısı ve daha fazlası gibi şovlar dahil animasyon dünyasının en iyisi.


Çocuklarımızı kullanın, böylece çocuğunuz sadece onun için uygun içeriği görür. Abonelik, seçtiğiniz planınızın oranında her dönemin sonundan önce 24 saat içinde yenilenecektir. Hesabıma veya iTunes aracılığıyla her zaman otomatik yenilemeyi kapatın, hotstar uygulamaları indir. We regularly update our app to provide you an awesome video watching experience. To make sure you don't miss a thing, just keep your Updates turned on. Ana Sayfa Uygulamalar Eğlence Hotstar. İndir XAPK( XAPK File. How to install XAPK? Açıklaması Hotstar Disney HotStar, canlı spor, TV şovları ve filmlerin en iyisi için Video Streaming uygulamasına gidin. Bilgi Kategori:. İlgili videolar নরম তুলতুলে পরোটা।বাড়িতে খুব সহজেই হোটেলের মত নরম পরোটা বানিয়ে ফেলুন।how to make soft paratha. Önceki sürümler. Hotstar Benzer uygulamalar. Şunlar da hoşunuza gidebilir. Facebook Lite 4. İndir APK. Temple Run 2 4. Whatsapp Plus 4. Candy Crush Saga 4. APUS Başlatıcı: Tema, Küçük 4. MX TakaTak Short Video App Made in India for You 4.


Quikr hotstar uygulamaları indir Search Jobs, Mobiles, Cars, Home Services 4, hotstar uygulamaları indir. İndir XAPK. Garena Free Fire: Hücum 4. NoCard VPN - No Card Needed 4. Konuşan Tom 4. Subway Surfers 4. JioTV 4. Herkes doğru söylüyor yasakladınız ama birkaç kişi yada çok kişi bunu izliyoruz yasaklanmasin turkiye ve izlensin açılsın vln yada biryerlerde. Çok beğeniyorum bu uygulamayı ama ülkemizde kullanılmadığı yazıyor lütfen düzeltin ve izlemeye devam edelim en azından eski yayınlarınızı izleyebilelim yenileri gene göstermeyin Sıcak Uygulamalar. Trendyol - Online Alışveriş getir Kwai - Kısa Video Topluluğu Hepsiburada: Online Alışveriş Hayat Eve Sığar MYT Müzik - Dinle ve İndir 6. e-Nabız 7, hotstar uygulamaları indir. FacePlay - Face Swap Video e-Devlet Kapısı AdımPara - Adım At Kazan 9.




Hotstar on PC - Download for Windows 7, 8, 10 and Mac

, time: 1:24





Hotstar İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir


hotstar uygulamaları indir

 · Hotstar Android APK'sını indir | Aptoide Hotstar Novi Digital (9 İncelemeler) Güvenli Uygulama Indir Sürüm () Diğer sürümler K İndirme MB Boyut - + Ana Sayfa > Android Uygulamaları > Eğlence Operating System: Android + (Kitkat) Android için Hotstar APK dosyasını indirin. Hotstar APP'nin en son sürümünü ücretsiz yükleyin. Disney HotStar, canlı spor, TV şovları ve filmlerin en iyisi için Video Streaming. Uygulamalar; Eğlence; Hotstar; Hotstar. for Android. | ,,+ Yükleme sayısı  · Disney+ Hotstar Android APK'sını indir | Aptoide Disney+ Hotstar Novi Digital (25 İncelemeler) Güvenli Uygulama Indir Sürüm () Diğer sürümler K İndirme MB Boyut x+ Ana Sayfa > Android Uygulamaları > Eğlence > Disney+ Hotstar Disney+ Hotstar açıklaması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder