17 Temmuz 2022 Pazar

Java windows 10u indirin

Java windows 10u indirin

java windows 10u indirin

 · Java'yı İndir Java'yı indirerek Oracle Java SE için Oracle Teknoloji Ağı Lisans Anlaşması 'nın şartlarını okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz. Java yüklemeniz tamamlandığında, web start kullanıyorsanız tarayıcınızı yeniden başlatmanız gerekebilir (tüm tarayıcı pencerelerini kapatın ve yeniden açın).» Kurulum Talimatları İndirin ve Yükleyin Kurulum Testi» Windows Sistem Gereksinimleri Not: Java yüklemesini yapabilmeniz için bilgisayarınızda Windows yönetici erişimine sahip olmanız gerekir. İndirin ve Yükleyin Bu yöntemde, yüklemeyi tamamlayabilmeniz için gereken tüm dosyaları içeren bir çalıştırılabilir dosyayı indirmeniz gerekir Java Windows indir LisansÜcretsiz Dilİngilizce Dosya Boyutu MB ÜreticiOracle İşletim SistemiWin8/Win7/Vista/WinXP/Win Eklenme Tarihi5 sene önce Yorum Yaz Hemen indir ( MB) Java İndir, Windows en popüler yazılım platformu olan Java, kullanışlı yapısı ile en çok tercih edilen programlama dilinden biridir



Windows 10'u İndirin



Güncelleştirmeden önce, lütfen cihazınızın bilinen sorunlardan etkilenmediğini onaylamak için Windows sürüm bilgileri durumuna başvurun. Update Assistant, Windows 10'un en son sürümüne güncelleştirmenize yardımcı olabilir. Başlamak için Şimdi Güncelleştir seçeneğine tıklayın. Kullanmaya başlamak için önce Windows 10 yükleme lisansına sahip olmanız gerekir. Daha sonra medya oluşturma aracını indirip çalıştırabilirsiniz. Aracı kullanma hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki yönergelere bakın. Windows 10'u, Windows XP veya Windows Vista çalıştıran bir bilgisayara yüklüyorsanız ya da Windows 10'u farklı bir bilgisayara yüklemek için yükleme medyası oluşturmaya ihtiyacınız olursa, aşağıdaki Yükleme medyası USB flash sürücü, DVD veya ISO dosyası oluşturmak için aracı kullanma bölümüne bakın.


Not : Windows 10'u yüklemeden önce, java windows 10u indirin, bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşıladığından emin java windows 10u indirin için sistem gereksinimleri konusunu inceleyin, java windows 10u indirin. Güncelleştirilmiş sürücüler ve donanım uyumluluğu hakkındaki tüm ek bilgiler için java windows 10u indirin üreticisinin web sitesini de ziyaret etmenizi öneririz. İndirip yükledikten java windows 10u indirin bu araç, Windows 10'u bilgisayarınızda nasıl ayarlayacağınızı adım adım gösterir.


Windows 10 seçeneğini belirlediğinizde, Enterprise sürümü dışındaki tüm Windows 10 sürümleri kullanılabilir. Enterprise sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için Toplu Lisanslama Hizmet Merkezi 'ne gidin. Windows 10'un yeni bir kopyasını yüklemek, sıfırdan yükleme gerçekleştirmek veya Windows 10'u yeniden yüklemek amacıyla kullanabileceğiniz java windows 10u indirin medyasını oluşturmak için bu adımları izleyin. Office 'a veya daha önceki sürüme sahipseniz ve Windows 10'u sıfırdan yüklemeyi seçtiyseniz, Office ürün anahtarınızı bulmanız gerekir, java windows 10u indirin. Ürün anahtarınızı bulma ile ilgili ipuçları için Office ürün anahtarınızı bulun veya Office programınız için ürün anahtarını girin bölümüne bakın. Windows 10 için dil, sürüm ve mimari 64 bit veya 32 bit seçin. Bu tablo hangi Windows 10 sürümünü seçeceğinize karar vermenize yardımcı olur:.


Windows 10'u yükleme adımlarını tamamladıktan sonra, lütfen gereken cihaz sürücülerinin tamamının yüklendiğinden emin olun. Üreticinizin destek sitesini ziyaret ederek gerekli olabilecek başka bir sürücü olup olmadığını denetlemeniz yararlı olabilir. Not: Surface cihazlarına yönelik sürücüleri, Surface için sürücü ve üretici yazılımı indirme sayfasında bulabilirsiniz. Windows 10'u yüklemeden önce, tüm çalışmaları kaydettiğinizden ve yüklemeye başlamadan önce bilgisayarınızı yedeklediğinizden emin olun. Windows 10 için bir ISO dosyası indirmek amacıyla medya oluşturma aracını kullandıysanız, aşağıdaki adımları izlemeden önce, ISO dosyasını bir DVD'ye yazmanız gerekir. Bilgisayarınız USB veya DVD ortamını otomatik olarak önyüklemezse, önyükleme menüsünü açmanız veya bilgisayarınızın BIOS ya da UEFI ayarlarında önyükleme sırasını değiştirmeniz gerekir.


Önyükleme menüsünü açmak veya önyükleme sırasını değiştirmek için genellikle bilgisayarınızı açtıktan java windows 10u indirin sonra bir tuşa F2, F12, Delete veya Esc gibi basmanız gerekir. Önyükleme menüsüne erişme veya bilgisayarınız için önyükleme sırasını değiştirme hakkındaki yönergeler için bilgisayarınızla birlikte gelen belgeleri kontrol edin veya üreticinin web sitesine gidin. USB veya DVD ortamının önyükleme seçenekleri arasında listelendiğini görmüyorsanız BIOS ayarlarınızda Güvenli Önyüklemeyi geçici olarak devre dışı bırakma hakkındaki yönergeler için bilgisayar üreticinizle iletişime geçmeniz gerekebilir.


Önyükleme menüsünü veya sırasını değiştirmek işe yaramıyorsa ve bilgisayar değiştirmek istediğiniz işletim sistemini hemen önyüklüyorsa bilgisayarınız tamamen kapatılmamış olabilir. Bilgisayarınızın tamamen kapandığından emin olmak için oturum açma ekranında veya Başlat menüsünde güç düğmesini seçin ve Kapat'ı seçin. Windows 10 için bir ISO dosyası indirdiyseniz, dosya yerel olarak seçmiş olduğunuz konuma kaydedilir. Bilgisayarınızda yükleme DVD'sini oluşturmak için kullanmayı tercih ettiğiniz bir üçüncü taraf DVD yazma programı yüklemiş olmanız durumunda, dosyanın kayıtlı olduğu konuma gittiğinizde ve ISO dosyasına çift tıkladığınızda söz konusu program açılabilir veya ISO dosyasına sağ tıkladığınızda, Birlikte aç öğesini seçerek tercih ettiğiniz DVD yazma yazılımını kullanabilirsiniz.


Bir yükleme DVD'si oluşturmak için Windows Disk Görüntüsü Yazıcıyı kullanmayı isterseniz, ISO dosyasının kayıtlı olduğu konuma gidin, java windows 10u indirin. ISO dosyasına sağ tıklayın ve Özellikler öğesini seçin. Genel sekmesinde, Değiştir öğesine tıklayın ve ISO dosyalarını açmada kullanmayı istediğiniz program için Windows Explorer seçeneğini işaretleyin ve Uygula öğesini seçin. Ardından, ISO dosyasına sağ tıklayın ve Disk görüntüsünü yaz öğesini seçin. Windows 10'u bir DVD veya flash sürücü kullanmadan doğrudan Java windows 10u indirin dosyasından yüklemeyi isterseniz, bunu, ISO dosyasını bağlayarak yapabilirsiniz. Bu işlem, geçerli işletim sisteminizin Windows 10 yükseltmesini gerçekleştirir.


Windows 10'u İndirin Güncelleştirmeden önce, lütfen cihazınızın bilinen sorunlardan etkilenmediğini onaylamak için Windows sürüm bilgileri durumuna başvurun. Windows 10 Kasım Güncellemesi Update Assistant, Windows 10'un en son sürümüne güncelleştirmenize yardımcı olabilir, java windows 10u indirin. Hemen güncelleştirin Gizlilik. Windows 10'u bilgisayarınıza yüklemeyi mi istiyorsunuz? Aracı şimdi indirin Gizlilik. Aracı kullanarak bu bilgisayarı Windows 10'a yükseltme daha fazla veya az bilgi görmek için tıklayın Bu yönergeleri ne zaman kullanmalısınız? Windows 10 yükleme lisansınız var ve bu bilgisayarı Windows 7'den Java windows 10u indirin 8. Windows 10'u, java windows 10u indirin, daha önceden başarıyla etkinleştirmiş olduğunuz Windows 10 yüklü bir bilgisayara yeniden yüklemeniz gerektiğinde.


Aracı indir düğmesini seçin ve Çalıştır düğmesini seçin. Bu aracı çalıştırmak için bir yönetici olmanız gerekir. Lisans koşulları sayfasında, lisans koşullarını kabul ediyorsanız Kabul Et düğmesini seçin. Ne yapmayı istiyorsunuz? sayfasında, Bu bilgisayarı şimdi yükselt düğmesini seçin ve ardından, İleri düğmesini seçin. Bu bilgisayarda daha önce Windows 10'a yükselttiyseniz ve şimdi yeniden yüklüyorsanız ürün anahtarı girmeniz gerekmez. Windows 10 kopyanız, daha sonra dijital lisansınız kullanılarak otomatik olarak etkinleştirilir. Windows 10 yüklemeye hazır olduğunda, işaretlemiş olduğunuz seçeneğin özetini ve yükseltme boyunca korunacak olan öğeleri görürsünüz. Yükseltme sırasında, Korunacaklar öğesi için Kişisel dosyaları ve uygulamaları koru veya Yalnızca kişisel dosyaları koru ya da Hiçbiri seçeneğini ayarlayın.


Çalıştırıyor olabileceğiniz tüm açık uygulamaları kaydedin ve kapatın. Hazır olduğunuzda, Yükle düğmesini seçin. Windows 10'un yüklenmesi biraz zaman alabilir ve bilgisayarınız birkaç kez yeniden başlayabilir. Bilgisayarınızı kapatmadığınızdan emin olun. Aracı indirmeden önce: İnternet bağlantısının kullanılabilir olduğundan internet servis sağlayıcısı ücretleri uygulanabilirİndirmenin yapılacağı bilgisayarda, java windows 10u indirin, bir USB veya harici sürücüde yeterli veri depolamasının kullanılabilir olduğundan ve En az 8GB alanı olan blank bir USB flash sürücü veya medya oluşturmak istiyorsanız boş bir DVD ve bir DVD yazıcı Üzerindeki tüm içerik silineceği için boş bir USB veya boş bir DVD kullanmanızı tavsiye ederiz. Bir ISO dosyasından DVD yazarken disk görüntüsünün çok büyük olduğuna ilişkin bir java windows 10u indirin alıyorsanız, Çift Katmanlı DL DVD Medyası kullanmanız gerekir.


Windows 10'u yüklemeyi istediğiniz bilgisayarda şu birkaç şeyi denetleyin: İşlemcinin CPU 64 bit mi yoksa 32 bit mi olduğunu ve Windows 10'un 64 bit sürümünü mü yoksa 32 bit sürümünü mü oluşturacağınızdan emin olun. Bunu bilgisayarınızda denetlemek için, Bilgisayar ayarlarında Bilgisayar bilgisi veya Denetim Masasında Sistem öğesine gidin ve Sistem türü bilgisine bakın. Sistem gereksinimleri. Bilgisayarın, Windows 10 için sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Güncelleştirilmiş sürücüler ve donanım java windows 10u indirin hakkındaki tüm ek bilgiler için bilgisayar üreticisinin web sitesini de ziyaret etmenizi öneririz.


Windows sistem dili. Windows 10'u yüklerken aynı dili seçmeniz gerekir. Geçerli olarak kullandığınız dili görmek için, bilgisayar ayarlarında Zaman ve dil veya Denetim Masasında Bölge ayarlarına gidin. Windows Sürümü, java windows 10u indirin. Ayrıca, aynı Windows sürümünü seçmeniz gereklidir. Geçerli olarak kullandığınız sürümü denetlemek için, Bilgisayar ayarlarında Bilgisayar bilgisi veya Denetim Masasında Sistem öğesine gidin ve Windows sürümü bilgisine bakın. Windows 10 Enterprise, medya oluşturma aracında kullanılamamaktadır. Java windows 10u indirin fazla bilgi için Toplu Lisanslama Hizmet Merkezi bölümüne bakın.


Microsoft Office ürünleri. Office içeren yeni bir cihaz satın aldıysanız, Windows 10'a yükseltmeden önce Office programını kullanmanızı yüklemenizi öneririz. Office kopyanızı kullanmak için, lütfen Office HomePersonal veya Üniversite sürümlerini bilgisayarınıza indirin ve yükleyin bölümüne bakın. Daha fazla bilgi için, Office içeren yeni cihazlarda Windows 10'a nasıl yükseltilir bölümüne bakın. Aracı kullanarak yükleme medyası oluşturma: Aracı şimdi indir düğmesini seçin ve Çalıştır düğmesini seçin. Lisans koşullarını kabul ediyorsanız Kabul Et java windows 10u indirin seçin. sayfasında, Başka bir bilgisayar için yükleme medyası oluştur düğmesini seçin ve ardından, İleri düğmesini seçin. En az 8GB alana sahip boş bir USB flash sürücü takın.


Flash sürücüdeki tüm içerikler silinir, java windows 10u indirin. ISO dosyası. Bir DVD oluşturmak için kullanabileceğiniz bir ISO dosyasını bilgisayarınıza kaydedin. Dosya indirildikten sonra, dosyanın kaydedildiği konuma gidebilir veya DVD yazıcıyı aç öğesini seçebilir ve dosyayı bir DVD'ye yazmaya ilişkin yönergeleri izleyebilirsiniz. Bir ISO dosyası kullanma ile ilgili daha fazla bilgi için, aşağıda ISO dosyasını kullanarak Windows 10'u yüklemeye ilişkin ek yöntemler bölümüne bakın. Yükleme medyası oluşturulduktan sonra, medyayı kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin. Oluşturduğunuz yükleme medyayı kullanma daha fazla veya az bilgi görmek için tıklayın Windows 10'u yüklemeden önce, tüm çalışmaları kaydettiğinizden ve yüklemeye başlamadan önce bilgisayarınızı yedeklediğinizden emin olun. Windows 10'u yüklemeyi istediğiniz bilgisayara USB flash sürücü takın veya DVD yerleştirin.


Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Windows'u yükle sayfasında dil, zaman ve klavye tercihlerinizi seçin ve ardından, İleri düğmesini seçin. Windows'u yükle öğesini seçin. ISO dosyasını bağlamak için: ISO dosyasının kayıtlı olduğu konuma gidin, ISO dosyasına sağ tıklayın ve Özellikler öğesini seçin. Genel sekmesinde, Değiştir öğesine tıklayın ve ISO dosyalarını açmada kullanmayı istediğiniz program için Windows Explorer seçeneğini işaretleyin ve Uygula öğesini seçin. ISO dosyasına java windows 10u indirin tıklayın ve Bağla öğesini seçin.


İçerisindeki dosyaları görüntülemek için ISO dosyasına çift tıklayın. Windows 10 kurulumunu başlatmak için setup. exe öğesine çift tıklayın. Enterprise sürümlerini indirmek için Toplu Lisanslama Hizmet Merkezi web sitesinde oturum açın.




How to Install Java 18 on Windows 10/11 [ 2022 Update ] JAVA_HOME, JDK installation Complete Guide

, time: 8:14






java windows 10u indirin

 · Java'yı İndir Java'yı indirerek Oracle Java SE için Oracle Teknoloji Ağı Lisans Anlaşması 'nın şartlarını okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz. Java yüklemeniz tamamlandığında, web start kullanıyorsanız tarayıcınızı yeniden başlatmanız gerekebilir (tüm tarayıcı pencerelerini kapatın ve yeniden açın).» Kurulum Talimatları Ücretsiz Java İndirme düğmesine tıklayın ve yükleme işlemini başlatın 64 bit tarayıcılar için Java yazılımı Kullanıcılar 64 bit tarayıcıları çalıştırıyorlarsa 64 bit Java yazılımı indirmelidirler. 64 bit tarayıcı kullanarak, 64 bit Java yazılımını manuel sayfa yoluyla indirin İndirin ve Yükleyin Kurulum Testi» Windows Sistem Gereksinimleri Not: Java yüklemesini yapabilmeniz için bilgisayarınızda Windows yönetici erişimine sahip olmanız gerekir. İndirin ve Yükleyin Bu yöntemde, yüklemeyi tamamlayabilmeniz için gereken tüm dosyaları içeren bir çalıştırılabilir dosyayı indirmeniz gerekir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder